064/864-75-61

info@aristopets.rs

10:00 - 22:00h

  

28 Sep

Papagaji obolevaju od sličnih bolesti kao i ljudi zbog čega se može desiti da čak i uginu od stresa ili nepravilne ishrane.

06 Aug

U saradnji sa udruženjem Zelene šape, odlučili smo da svakog ko udomi kucu ili macu nagradimo sa 𝟭𝟬𝟬𝟬 𝘀̌𝗮𝗽𝗶𝗰𝗮!

11 Jun

Kod većine kupaca ključnu ulogu u odabiru hrane za svog ljubimca ima izgled pakovanja – vesele boje, simpatičan pas, voće, povrće i slika šnicle koja nas istog momenta asocira na meso... Međutim, hrana za ljubimce može sadržati i sve drugo osim mesa - klanični otpad neupotrebljiv u ishrani ljudi, često i uginule životinje.

14 May

Ovaj dobroćudni i porodično nastrojen lepotan smatra se jednom od najpametnijih rasa pasa na svetu, a zbog svog izuzetno snažnog čula mirisa prvobitno se koristio za lov.

11 Oct

Papagaji Tigrice ili kako ih popularno zovu „Pernati Cirkuzanti“ spadaju u najpopularnije kućne ljubimce, što zbog svoje vesele prirode, što zbog svojih vratolomija kojima ulepšavaju dan.

17 Jul

Rešili ste da provedete dane odmora van sopstvene kuće, negde u inostranstvu? Pri tome, imate ljubimca, ali ste ipak odlučili da ga ne dajete na čuvanje nego da ga povedete sa sobom? U tom slučaju, sigurno ste se ne samo jednom zapitali „Šta mi je potrebno od dokumenata i stvari pre nego što krenem?“

20 Jun

Kupanje psa je jedna od manje omiljenih, ali bitinjih stvari za zdravlje i negu. Mnogi psi ne vole kupanje, pa ukoliko nemaju tu naviku sigurno će istrčati iz kade usred kupanja. Ili će biti toliko nervozni da nećete uspeti ni da ih naterate u kadu.

11 Jun

Ogrlice protiv krpelja ispoljavaju efikasno dejstvo nekoliko meseci od postavljanja (u zavisnosti od proizvođača).

03 Apr

Obe životinje su male,pufnaste i umiljate.A koja bi vam bila bolji ljubimac? Procenite sami.

30 Mar

O životnom veku u ptičjem svetu teško je s pouzdanjem govoriti.Na to koliko će trajati utiče mnogo okolnosti,od prirodnih neprijatelja do zagađenja atmosfere.

28 Mar

Stručnjaci koji su izučavali ovu povremenu neobičnu naviku mačaka nisu došli do preciznih odgovora, pa postoji nekoliko mogućih objašnjenja.

Prijavite se na newsletter

Dobijajte redovno informacije o popustima i akcijama u našoj prodavnici.