064/864-75-61

info@aristopets.rs

10:00 - 22:00h

  

11 Oct

Papagaji Tigrice ili kako ih popularno zovu „Pernati Cirkuzanti“ spadaju u najpopularnije kućne ljubimce, što zbog svoje vesele prirode, što zbog svojih vratolomija kojima ulepšavaju dan.

17 Jul

Rešili ste da provedete dane odmora van sopstvene kuće, negde u inostranstvu? Pri tome, imate ljubimca, ali ste ipak odlučili da ga ne dajete na čuvanje nego da ga povedete sa sobom? U tom slučaju, sigurno ste se ne samo jednom zapitali „Šta mi je potrebno od dokumenata i stvari pre nego što krenem?“

20 Jun

Kupanje psa je jedna od manje omiljenih, ali bitinjih stvari za zdravlje i negu. Mnogi psi ne vole kupanje, pa ukoliko nemaju tu naviku sigurno će istrčati iz kade usred kupanja. Ili će biti toliko nervozni da nećete uspeti ni da ih naterate u kadu.

11 Jun

Ogrlice protiv krpelja ispoljavaju efikasno dejstvo nekoliko meseci od postavljanja (u zavisnosti od proizvođača).

03 Apr

Obe životinje su male,pufnaste i umiljate.A koja bi vam bila bolji ljubimac? Procenite sami.

30 Mar

O životnom veku u ptičjem svetu teško je s pouzdanjem govoriti.Na to koliko će trajati utiče mnogo okolnosti,od prirodnih neprijatelja do zagađenja atmosfere.

28 Mar

Stručnjaci koji su izučavali ovu povremenu neobičnu naviku mačaka nisu došli do preciznih odgovora, pa postoji nekoliko mogućih objašnjenja.

Prijavite se na newsletter

Dobijajte redovno informacije o popustima i akcijama u našoj prodavnici.