064/864-75-61

info@aristopets.rs

10:00 - 22:00h

  

Dragi naši kupci,

želimo da zajedno sa vama stvaramo čvrstu zajednicu ljubitelja životinja, u okviru koje ćemo razmenjivati informacije i družiti se.

Cilj nam je da naši ljubimci budu negovani, zdravi i veseli i da dugo uživamo sa njima.

Kako bismo vam olakšali kupovinu u našoj radnji i omogućili najkvalitetniju ishranu, vrhunsku negu i još mnogo, mnogo toga, omogućili smo vam posebne pogodnosti.

 

Kreirali smo LOYALTY PROGRAM koji vam omogućuje da sakupljate loyalty poene, ŠAPICE, i ostvarujete mogućnost kupovine pomoću njih kao i dodatne popuste i akcije.

KAKO?

 

Prilikom svake kupovine uz našu karticu lojalnosti ili novu mobilnu aplikaciju, na svakih potrošenih 100 dinara sakupljate poene, šapice, u skladu sa sledećom skalom:

 

 

 Kada sakupite 500, 1000 ili 2000 šapica, možete ih iskoristiti za kupovinu čega god poželite iz našeg asortimana, protivvrednost 1 šapice je 1 dinar.

Karticom lojalnosti stičete parvo da iskoristite i posebno kreirane akcije i popuste o kojima ćemo vas obaveštavati.

KAKO DO POENA?

 

Preuzmite našu besplatnu mobilnu aplikaciju putem sledećih linkova:

Android: bit.ly/AristoPets_Android

iOS: bit.ly/AristoPets_iOS

ili u našem objektu potpuno besplatno popunite PRISTUPNICU za dobijanje loyalty kartice i sakupljanje poena može da počne!

KAKO DA ZNAM KOLIKO POENA IMAM NA KARTICI?

 

Kako biste uvek znali koliko poena imate sakupljenih na kartici, registrujte se na našem sajtu https://www.aristopets.rs/registruj-se sa e-mail adresom koju ste ostavili prilikom popunjavanja pristupnice, unesete barkod vaše kartice i pratite sakupljanje i potrošnju šapica kao i posebne akcije.

Osim toga, ukoliko ste instalirali Aristo Pets mobilnu aplikaciju, ona vam u svakom trenutku pruža uvid u stanje vaših poena, kao i osvojenih poklon kupona.

Prijavite se na newsletter

Dobijajte redovno informacije o popustima i akcijama u našoj prodavnici.